Ramzan Kadîrov susține, într-un videoclip publicat pe canalul său de Telegram, că ar ocupa toate țările din Europa care sunt aliatele SUA, dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin.

Într-un videoclip postat pe canalul său de Telegram, Kadîrov a cerut continuarea ”operațiunii militare speciale” a Rusiei în Ucraina până când țările occidentale vor ridica sancțiunile împotriva Moscovei și își vor cere scuze.

„Nu numai că vom învinge Ucraina, vom învinge atât NATO, cât și aliații NATO din jurul nostru”, a spus Kadîrov.

Ramzan Kadîrov: Este un război pentru bine, pentru fericirea oamenilor

Liderul din Cecenia spune că America folosește țările din Europa care impun sancțiuni împotriva Rusiei.

„Și ce ar trebui să facem? Dacă ar fi voia mea, am ocupa toate aceste state europene și Statele Unite nu ar mai avea aliați”, a spus el, potrivit libertatea.ro.

Ramzan Kadîrov a subliniat că, în opinia sa, „războiul ar trebui să dureze până când vor ridica toate sancțiunile și își vor cere scuze!”

„Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere. Obținem plăcere din asta”, a adăugat Ramzan Kadîrov care, în încheierea mesajului, îl citează pe Vladimir Putin, care a afirmat că „noi murim ca martiri, dar ei (ucrainenii – n.red.) doar mor!”


În urmă cu o săptămână, Ramzan Kadîrov a amenințat Polonia, pentru că livrează armament Ucrainei. „Problema Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Polonia, ce încearcă să reușească? După Ucraina, dacă ni se dă comanda, în șase secunde vă vom arăta de ce suntem capabili. Ați face bine să vă luați armele înapoi și mercenarii. Și să implorați iertare oficială pentru ceea ce i-ați făcut ambasadorului nostru. Nu vom ignora pur și simplu asta țineți cont de asta”, a spus el, pe Telegram, acolo unde postează des mesaje de amenințare sau de devoalare a planurilor de război.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.