Sviatoslav Palamar, adjunctul șefului Regimentului Azov, dezminte informațiile potrivit cărora s-ar fi predat rușilor. El a publicat pe Twitter un filmuleț de câteva secunde pentru a demonstra că a rămas în Azovstal.

Adjunctul șefului Regimentului Azov se află în uzina Azovstal din Mariupol și nu are de gând să se predea. O spune chiar el, într-un video de câteva secunde publicat pe Twitter. Sviatoslav Palamar spune că urmează să aibă loc o operațiune specială, despre care nu poate da detalii.

”Glorie Ucrainei! Este ziua 85 de război. Conducerea și cu mine suntem în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune, despre care nu vă voi împărtăși detalii. Mulțumesc lumii întregi și Ucrainei pentru sprijin. Ne vedem”, a declarat Palamar în mesajul său de 19 secunde, transmis joi.

Nici ”Taurul” nu s-a predat

Și maiorul Bohdan Krotevici, supranumit „Taurul”, comandantul rezistenței din oțelăria Azovstal, a postat pe Twitter o fotografie cu el în interiorul uzinei pentru a demonstra că nu s-a predat.

„Lupta continuă”, a descris el imaginea preluată de presa din toată lumea.

Numărul exact al luptătorilor din Azovstal care s-au predat Rusiei este incert. În uzină se mai află încă sute de soldați.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.