O tânără în vârstă de 23 de ani, aflată în vacanță în Thailanda împreună cu iubitul ei, a murit în timp ce încerca să își facă un selfie la cascada Na Muang, care are 80 de metri înălțime.

Tânăra, pe nume Nane Iosana-Bodea, a ignorat avertismentele de pe panourile din zonă, care indicau un grad înalt de periculozitate, și s-a urcat pe stânci, ca să își facă o poză.

Ea a alunecat și a căzut în gol de la 80 de metri, lovindu-se în cădere de stânci. Decesul fetei a fost poliția thailandeză, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai, în jurul orei 15.00.

Tânăra era studentă în Austria

Nane Iosana-Bodea era studentă în Austria și se afla în vacanță în Thailanda împreună cu iubitul ei, Manuel Opancar (22 de ani), de naționalitate austriacă.

Tânărul spune că a ajuns la fată la scurt timp după ce aceasta a căzut de pe stâncă, dar din păcate era deja decedată. În zona în care a avut loc tragedia sunt montate mai multe panouri care îi avertizează pe turiști să nu iasă din traseele marcate, scrie libertatea.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.