Elon Musk spune că ar ridica restricțiile Twitter impuse lui Donald Trump, fostul președinte al SUA, după ce va încheia înțelegerea ce privește cumpărarea companiei, relatează Financial Times.

Elon Musk îi va ridica lui Donald Trump interdicția de a avea cont de Twitter, după ce va intra în posesia companiei pentru a plătit proximativ 44 de miliarde de dolari.

Fostul președinte american a rămas fără cont de Twitter, Facebook şi YouTube după atacul criminal asupra Capitoliului condus de partizanii săi în timpul ceremoniei de certificare a victoriei rivalului său, Joe Biden, la prezidenţiale, la 6 ianuarie 2021.

Elon Musk consideră că decizia de a-l lăsa pe Donald Trump fără rețele de socializare nu a fost corectă.

”Cred că a fost o decizie proastă din punct de vedere moral. Cred că nu a fost corect să-l interzicem pe Donald Trump. Cred că a fost o greșeală, care a înstrăinat o mare parte a țării și nu a avut ca rezultat în cele din urmă ca Donald Trump să nu aibă voce”, a spus Musk la un eveniment Future of the Car găzduit de Financial Times, potrivit ziare.com

”O suspendare temporară este adecvată, dar nu o interdicție permanentă. Interzicerea lui Trump de pe Twitter nu a pus capăt vocii lui Trump – o va amplifica. De aceea este greșit din punct de vedere moral și complet stupid”, a adăugat CEO-ul Tesla.

Donald Trump nu mai vrea pe Twitter

Donald Trump a comentat, anterior, cu privire la subiect, spunând că nu s-ar întoarce pe Twitter nici dacă contul său ar fi deblocat pentru că „platforma a devenit foarte plictisitoare”, scrie digi24.ro.

„Ştiţi, Twitter a devenit foarte plictisitor. Au lăsat să plece multe voci bune... multe voci conservatoare”, a comentat Trump, într-un interviu acordat Americano Media.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.