Încă un miliardar rus a fost găsit mort în condiții suspecte, în Moscova. Este vorba despre Alexander Subbotin (43 de ani), un fost director al companiei petroliere de stat Lukoil.

Alexander Subbotin a fost găsit mort în pivnița unei case din apropierea Moscovei, duminică.

Potrivit Daily Mail, el apelase la leacurile unor șamani pentru a scăpa de mahmureală, ajungând în locuința lor din apropierea Moscovei într-o stare severă de intoxicație cu alcool și droguri.

Milionarul rus, Alexander Subbotin, mort în condiții suspecte

”Șamanul” Magua Flores si soția lui, Tina Cordoba, i-ar fi injectat venin de broască otrăvitoare și l-au lăsat în pivniță. Cei doi spun că bărbatul ar fi trebuit să se simtă mai bine după ce vomita toxinele din otravă, însă nu s-a întâmplat așa. Omul a facut atac de cord, iar ”șamanii” i-au administrat un tranchilizant din valeriană. A doua zi, el a fost găsit mort în pivniță.

Anchetatorii au precizat pentru agenția de presă a statului rus că vor efectua și o examinare toxicologică pentru prezența drogurilor în sângele lui Subbotin.

„O declarație despre pierderea cunoștinței ca urmare a unui infarct a fost primită la dispeceratul ambulanței în data de 8 mai. Medicul sosit la fața locului a declarat decesul lui Subbotin. În cazul decesului acestuia a fost deschis un dosar penal care este procesat de Ministerul Afacerilor Interne”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției ruse pentru TASS.

Decesul lui Subbotin este ultimul dintr-o serie de morți bizare, unele dintre ele părând sinucideri „la indigo”, ale unor proeminenți directori sau oameni de afaceri din Rusia, toate înregistrate după izbucnirea războiului din Ucraina, scrie Hotnews.

Citeste si:
Scumpiri la pompă din nou. Prețul carburanților a trecut de pragul...
Benzina şi motorina s-au...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.