Cei doi suspecţi palestinieni în atentatul comis joia trecută în Elad, centrul Israelului, soldat cu moartea a trei israelieni, au fost arestaţi duminică, a anunţat poliţia, relatează AFP.

Cei doi teroriști palestinieni suspecți în atentatul din Elad au fost arestați

„Cei doi terorişti care au ucis trei civili israelieni în atacul mortal comis în oraşul Elad au fost arestaţi”, au indicat într-un comunicat comun poliţia, armata israeliană şi Shin Bet, serviciile de securitate internă israeliene.

Cei doi suspecţi, identificaţi de poliţia israeliană ca fiind Assaad Youssef Al-Rifai, 19 ani, şi Sobhi Imed Abou Choukeir, 20 de ani, erau urmăriţi de joi seară. Ei au fost găsiţi în apropierea oraşului Elad, se arată în comunicat.

Trei persoane au fost ucise joia trecută într-un atac la Elad, un oraş cu populaţie formată majoritar din evrei ultraortodocşi situat în centrul Israelului, în timp ce această ţară aniversează 74 de ani de la crearea statului evreu. Agerpres.

Retail jobs


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.