Un bărbat care urma să zboare cu avionul companiei United Airlines a deschis una dintre ușile avionului și a ieșit pe aripa aeronavei. Bărbatul a fost reținut de autoritățile aeroportului din SUA.

A urcat pe aripa aeronavei

Isprava bărbatului a avut loc pe Aeroportul Internațional O'Hare din Chicago. Pasagerul a deschis una dintre ușile aeronavei și a ieșit pe una dintre aripile avionului chiar în timp ce avionul rula pe pistă.

La scurt timp, bărbatul a alunecat de pe aripă și a ajuns pe pistă, potrivit poliției de la aeroport. Incidentul s-a întâmplat în timpul zborului 2478 al companiei United Airlines care venea de la San Diego.

Potrivit companiei aeriene United Airlines, personalul de la sol l-a arestat pe bărbat pentru a fi interogat. Cel mai probabil, bărbatul nu va scăpa basma curată și va fi sancționat în conformitate cu legea. Restul pasagerilor din avion au ajuns în siguranță, fapta bărbatului nepunând în pericol pe altcineva.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.