În cea de-a 67-a zi de război, Volodimir Zelenski le-a transmis un nou mesaj soldaților ruși care luptă împotriva țării vecine și care distrug tot ceea ce întâlnesc în calea lor.

„Mai bine aţi supravieţui în Rusia decât să muriţi pe pământul Ucrainei”

Încă de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a fost activ pe rețelele sociale, iar la miezul nopții transmite zilnic câte un mesaj despre cele întâmplate zi de zi, iar în cel mai recent dintre ele a ținut să se adreseze din nou trupelor armate ruse. Președintele ucrainean este de părere că soldații ruși mai bine ar rămâne în Rusia decât să meargă la război ca să moară în Ucraina, ceea ce a spus în repetate rânduri. dar cu alte cuvinte.

„Fiecare soldat rus poate încă să-şi salveze viaţa. Este mai bine pentru voi să supravieţuiţi în Rusia decât să muriţi pe pământul nostru!”, a spus Zelenski, în mediul online.

Zelenski a preferat să vorbească în limba rusă, la finalul discursului când li s-a adresat atacatatorilor. El a transmis că aceștia încă își mai pot salva viața, chiar și după tot răul pe care l-au făcut. Tot e a ținut să spună despre Comandamentul Federaţiei Ruse faptul că nu le spune soldaţilor săi despre pregătirea unor frigidere mobile suplimentare pentru cadavre şi nu spune adevărul despre pierderile suferite în Ucraina. În cadrul aceleiași postări, liderul ucrainean și-a asigurat cetățenii că autoritățile fac tot ceea ce le stă în putință, pentru ca oamenii să poată fi evacuați în siguranță din Mariupol, oraş din estul ţării devastat de armata rusă, relatează EFE.

„Mulţi lideri din lume încearcă să-i salveze pe apărătorii curajoşi ai oraşului. Facem tot posibilul pentru ca misiunea de evacuare din Mariupol să aibă sorţi de izbândă”, a mai zis președintele ucrainean.

Citeste si:
Ucraina susține că a doborât trei bombardiere rusești Su-34....
Ucraina susține că a doborât...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.