Serghei Lavrov i-a avertizat pe moldoveni că ar trebui să se îngrijoreze pentru ei și pentru viitorul lor, având în vedere că sunt „târâți în NATO”.

Lavrov, avertisment pentru Republica Moldova

Potrivit rețelei de știri de stat rusă Ria, Serghei Lavrov, ministrul afacerilor externe al Federației Ruse, a vertizat Republica Moldova de faptul că ar trebui să își facă griji pe motiv că este târâtă În Nato. Acesta a mai spus că lucrul acesta nu este de prea mare ajutor în ceea ce privește securitatea țării. Tot el a menționat că toate obiectivele operațiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina au fost anunțate, acestea fiind după spusele ministrului rus de a proteja populația civilă din estul Ucrainei și de a se asigura că nu există amenințări de pe teritoriul Ucrainei pentru această populație și pentru Rusia.

"Ei trebuie să se îngrijoreze de viitorul lor, deoarece sunt târâți în NATO. Și nu cred că acest lucru ar contribui la securitatea Republicii Moldova. Obiectivele operațiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina au fost anunțate. Ele sunt de a proteja populația civilă din estul Ucrainei și de a se asigura că nu există amenințări de pe teritoriul Ucrainei pentru această populație și pentru Rusia. Asta este tot", a afirmat Lavrov.

Retail jobs

Zilele acestea, s-a creat panică în rândul oamenilor din Transnistria, după ce au avut loc niște explozii misterioase pe teritoriu. În plus, Rusia că nu mai furnizează gaze naturale Poloniei și Bulgariei, după ce aceste țări au refuzat să plătească pentru livrările lor în ruble, iar Lavrov a precizat că cei mai mulți dintre partenerii importanți au fost de acord să folosească metodele de plată propuse de Moscova pentru gazele naturale, potrivit agenției de știri Tass.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2022 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.