Trupurile a trei femei și un bărbat au fost găsite la o proprietate din Bermondsey, din sudul Londrei, în jurul orei 2 noaptea. Poliția a fost anunțată de tulburarea ordinii publice, însă la adresă au găsit corpurile neînsuflețite a celor patru victime.

Patru persoane au fost înjunghiate la Londra

Patru persoane au fost găsite decedate în urma unor înjunghieri în sud-estul Londrei. Un bărbat deja a fost reținut ca fiind suspect de crimă.

O tulburare a liniştii publice a fost anunțată la o proprietate din Bermondsey, in noaptea de duminică spre luni, a anunţat Poliţia Metropolitană. Oamenii legii au mers și au fost nevoiți să forțeze intrarea pentru a pătrunde în locuință, iar acolo au identificat trei femei şi un bărbat înjunghiați mortal.

Poliția este de părere că toate cele cinci persoane, cele patru victime și agresorul, se cunoșteau.

„În ciuda eforturilor serviciilor de urgenţă, toate cele patru persoane - trei femei şi un bărbat - au fost declarate moarte la faţa locului”, a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit Mediafax.

Retail jobs

Momentan nu se cunosc alte detalii despre întreaga tragedie. Detectivii au început cercetările pentru a stabili firul evenimentelor, circumstanțele în care a avut loc omorul, dar și cine este autorul celor patru crime.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.