Ministrul austriac de Externe Alexander Schallenberg nu este de acord cu aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

Împotriva aderării Ucrainei la UE

Schallenberg este de părere că Uniunea Europeană trebuie să stabilească niște legături cu Ucraina, însă nu prin acest mod, oferindu-i prea multă ”flexibilitate”.

Săptămâna trecuta, preşedintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat că este optimism față de pasul pe care l-a făcut Ucraina în aderarea la Uniunea Europeană. Liderul de la Kiev afirma că țara sa ar putea obține statulul de ţară candidată la aderarea la UE în viitorul apropiat.

Obţinerea statului de ţară candidată la aderarea Uniunii Europene reprezintă un proces destul de complex, care poate dura ani de zile. Pe lângă actele completate, mai este necesar de un acord unanim al celor 27 de state membre UE, dar totodată şi dovada unei stabilităţi politice a ţării care aderă la UE.

Retail jobs

În cazul Ucrainei, acest lucru este complicat de demonstrat din cauza războiului cu Rusia care se prelungește deja de două luni.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2022 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.