Un tânăr american, dat dispărut în urmă cu trei ani, a fost găsit întâmplător, tremurând de frig, într-o benzinărie, la 1.000 kilometri de casă. „Scumpul meu băiat este în viață”, a spus mama acestuia.

Un tânăr dat dispărut în urmă cu 3 ani, a fost găsit întâmplător, tremurând de frig, într-o benzinărie la 1.000 km de casă

Poliția din comitatul Summit a răspuns unui apel de urgență, în urma căruia era semnalată prezența unui tânăr care dormea pe străzi, în condiții meteo nefavorabile, lângă o benzinărie. Ajunși la fața locului, agenții i-au oferit ajutor și au încercat să-l convingă să intre în mașina lor pentru a se încălzi.

Un ofițer a căutat pe site-ul Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploați și, în cele din urmă, a dat peste poza lui Connerjack Oswalt. Băiatul, acum în vârstă de 19 ani, a fost dat dispărut în septembrie 2019 din Clearlake, California, la nord-vest de Sacramento.

Autoritățile cred că este aceeași persoană pe care au găsit-o înghețată lângă benzinărie. Oamenii elgii au contactat-o pe mama sa, iar femeia le-a spus că adolescentul are un semn distinctiv din naștere, pe gât. Tatăl vitreg și bunicul lui Oswalt au mers în Park City, Utah, pentru a-l identifica pe băiat.

„El este?”, se aude mama băiatului, la telefon.

„Puțin mai în vârstă, dar da”, răspunde tatăl vitreg al lui Oswalt.

„Scumpul meu băiat este în viață. Poți să te duci să-l iei, te rog?”, a fost rugămintea femeii, potrivit CNN.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.