Sasha, băiețelul de 4 ani care a dispărut pe 10 martie, în timp ce era evacuat cu o barcă prin Nipru, a fost găsit decedat.

Dispariția copilului s-a viralizat pe internet, după ce mama lui a postat mai multe mesaje de ajutor pe rețelele sociale. Sasha a fost căutat și la o casă de copii din judeţul Prahova, după apariția unei informaţii potrivit căreia el ar fi ajuns la Băicoi cu un grup de refugiați.

”Copilul a dispărut în timpul evacuării din 10.03 din teritoriul ocupat de trupele ruse în regiunea Kiev, evadând prin Nipru cu o barcă împreună cu bunica sa, doi câini şi alte 6 persoane. Din păcate bunica lui Sasha a murit, barca a fost găsită. Copilul era singurul care purta vestă de salvare”, scria mama lui pe Facebook, în urmă cu aproape o lună.

Sasha a fost găsit mort

Anunțul a fost făcut de către mama lui, pe Instagram. ”Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și credința voastră, vă mulțumesc pentru sprijin. Sashenka, micul nostru înger este deja în rai! Astăzi sufletul lui și-a găsit pacea.”



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.