Actorul Sean Penn le-a cerut miliardarilor să ajute cu fapte concrete Ucraina în contextul invaziei trupelor armate ruse și să cumpere escadrile de război.

Sean Penn, cerințe clare pentru miliardari

Cunoscutul actor a avut o rugăminte pentru miliardarii din întreaga lume care ar putea să ajute Ucraina, dar care nu fac nimic concret. Sean Penn le-a sugerat acestora să achiziționeze escadrile de avioane, pentru ca ucraineni să se poată apăra mai bine împotriva invadatorilor.

Declarația acestuia a fost făcută, după ce țara agresată a cerut avioane de luptă fabricate în SUA. Prin intermediul discursului său a cerut ca un miliardar să se ocupe de cumpărarea unor escadrile de avioane de război F-15 sau F-16: „12 avioane cu tehnologie mai bună decât MiG-urile sau SU-urile rusești”.

Din nefericire, deși au cerut în repetate rânduri ajutor, ucrainenii nu au primit avioanele de care au mare nevoie, pentru că vânzările de arme trebuie să fie aprobate de Congresul SUA, iar Washingtonului îi este frică de faptul că furnizarea de avioane de luptă ar putea duce la un conflict direct între NATO și Rusia și nimeni nu își dorește să se ajungă într-o asemenea situație.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2022 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.