Președintele american Joe Biden a declarat joi că omologul său rus Vladimir Putin pare să se autoizoleze în Rusia și că este posibil să își fi concediat sau plasat în arest la domiciliu unii dintre consilieri.

Președintele Joe Biden susține că Vladimir Putin pare să se autoizoleze

„Pare să se fi autoizolat şi există unele indicii că şi-a concediat sau plasat în arest la domiciliu unii consilieri” a spus Biden fără a menţiona sursa informaţiilor sale.

„Dar nu vreau să acord atât de multă încredere acestor informaţii acum” a adăugat el.

De asemenea, liderul de la Casa Albă s-a declarat „sceptic” cu privire la anunțurile Rusiei privind o retragere parțială a trupelor sale pentru a-și concentra ofensiva în Ucraina asupra regiunii Donbas, în estul țării.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 08 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.