Roman Abramovich a fost trimis, în cursul zilei de ieri, la negocierile de pace dintre Ucraina și Rusia de la Instanbul și multă lume s-a întrebat de ce anume s-a aflat, de fapt, miliardarul rus acolo.

Ce a făcut, de fapt, Roman Abramovich la negocierile de la Instanbul

Prezența lui Roman Abramovich a fost imediat remarcată, iar câteva imagini de la negocieri cu acesta au început să circule pe internet. Într-una dintre ele purta chiar și o discuție cu președintele Turciei, Racep Erdogan, cel care a fost prezent la negocieri și care, de asemenea, a cerut să se facă pace.

O sursă din delegația ucraineană a mărturisit, pentru publicația Ukrayinska Pravda, faptul că Abramovich, ar fi avut rolul de a transmite poziția Ucrainei șefului său într-un limbaj uman.

Roman Abramovich este patronul echipei de fotbal din Anglia Chelsea FC fiind, de asemenea, considerat unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia. Acesta nu a scăpat nici el de sancțiunile Occidentului și a promis că va vinde clubul și că va dona toți banii refugiaților ucraineni ceea ce nu s-a întâmplat până la momentul de față.

"La Kiev, Abramovich este văzut un interlocutor important, pentru că Putin își apleacă urechea la el. Delegația oficială a Rusiei este făcută, în mare parte, de persoane care nu sunt așa influente. De aceea, Putin l-a selectat pe Abramovich ca pe un interlocutor puternic, pe care l-a trimis la negocierile cu Ucraina", au scris cei de la The Guardian, potrivit digi24.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.