Rusia a venit cu o reacție după ce președintele SUA, Joe Biden, a afirmat că este pentru excluderea Moscovei din grupul G20, în contextul războiului pornit contra Ucrainei.

Părerea Rusiei despre o posibilă excludere din G20

Moscova a afirmat că această mutare nu ar fi o problemă gravă pentru țară, chiar dacă gruparea G20 este importantă.

„Formatul G20 este important, dar în circumstanțele actuale, când majoritatea participanților sunt în stare de război economic cu noi, nu se va întâmpla nimic teribil”, a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

Oficialul a mai spus că lumea nu se limitează doar la SUA și Europa, iar intenția de a izola Rusia nu va fi posibilă.

La moment, Rusia se confruntă cu o criză a prețurilor majorate și cu lipsa lucrurilor de strictă necesitate după ce SUA, UE, Marea Britanie și aliații acestora au impus o serie de sancțiuni speciale pentru a îngenunchea economia Rusiei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Martie 2022 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.