Orlando Bloom a decis să ofere o mână de ajutor refugiaților Ucrainei, astfel că face voluntariat în Moldova. Actorul nu a putut rămâne indiferent în fața suferinței oamenilor care au fugit din calea morții.

Orlando Bloom, ajutor pentru refugiații din Ucraina

Cunoscutul actor face parte dintr-un proiect UNICEF și astfel a acceptat să plece în Republica Moldova, pentru a fi alături în special de copiii care au fost nevoiți să își părăsească țara alături de mamele lor, după ce trupele armate trimise de Vladimir Putin în Ucraina le-au distrus locuințele și viețile.

Cei mai mulți dintre cei care au trecut țările vecine vor să se întoarcă acasă, după ce Ucraina va câștiga războiul și pe pământurile lor va fi pace, dar unii dintre ei nu mai au case, deoarece agresorii le-au bombardat și ras de pe fața pământului. Mai sunt și alți ucraineni care nu vor vai merge în țara natală, fiind pregătiți să înceapă o nouă viață în Europa, unde momentan este pace și sunt în siguranță.


Orlando Bloom este impresionat de poveștile ucraineilor, iar faptul că de la începutul războiului și până acum un copil a devenit refufiat în fiecare secundă l-a făcut să întindă o mână de ajutor.

„De la începutul războiului în Ucraina, un copil a devenit refugiat la aproape fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF și vizitez familii care au fost forțate să lase totul în urmă, în căutarea unui loc care să le ofere siguranță. Copiii din interiorul și din exteriorul Ucrainei au nevoie de tot ajutorul pe care puteți să-l dați”, a scris Orlando Bloom, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.