Un soldat ucrainean aflat pe front le-a transmis un mesaj foarte emoționant românilor care i-au primit așa cum se cuvine pe ucraineni și care au avut grijă să nu le lipsească nimic. Acesta a ținut să precizeze că datorită gesturilor lor frumoase, românii le vor fi prieteni pentru totdeauna. 

Mesajul unui soldat ucrainean pentru români

A trecut o lună de la izbucnirea războiului din Ucraina, iar în tot acest timp, mii de ucraineni au trecut granițele țării noastre pentru a-și salva viața. Este vorba, în special, de femei, copii, dar și de bătrâni, fiindcă bărbații cu vârstele cuprinse între 18 și 60 de ani nu au voie să plece din Ucraina, ci trebuie să rămână pentru a lupta.

Ei bine, după ce a văzut cât de buni au fost românii cu ucrainenii care au fugit pentru a-și salva viața, un soldat ucrainean a fost profund impresionat și nu s-a putut abține să nu transmită și un mesaj pe rețelele sociale. Acesta este recunoscător și le-a mulțumit celor care le-au oferit hrană și adăpost ucrainenilor și le-a promis că vor lupta cu toate armele pentru a opri războiul și mai mult de atât, a spus că românii le vor fi mereu prieteni.

"Dragi români, vă mulțumim foarte mult pentru că aveți grijă de femeile și copiii noștri, pentru că îi protejați, pentru că le dați adăpost și mâncare.

Noi, bărbații ucraineni, vă suntem foarte recunoscători. Mulţumesc pentru sprijin! Promitem să luptăm cu Putin, să oprim acest război și să tratăm fiecare român drept cel mai bun prieten al nostru, pentru totdeauna", a transmis el, potrivit digi.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.