Susana Alimivna Jamaladinova, cunoscută de oamenii din întreaga lume drept Jamala, este cea care a câștigat Eurovisionul în anul 2016. Artista locuia în Ucraina până acum aproape o lună, când a fost nevoită să plece din țară, după ce trupele armate ruse i-au atacat. Nu a mai stat pe gânduri, și-a luat cei doi copii și s-a îndreptat spre România, pentru ca mai apoi să plece în Turcia. 

Jamala, despre fuga din Ucraina

Zilele trecute, Jamala a urcat pe scena de la Arena Națională, în cadrul evenimentului We Are One, unde a cântat pentru țara ei. În cadrul celui mare concert umanitar din România s-au strâns bani pentru refugiații care au trecut granița țării noastre, iar artista ucraineancă nu a putut sta cu mâinile în sân, mai ales că se afla deja în România și ea.

„Pe 24 februarie, soţul meu m-a trezit şi mi-a spus că a început războiul, iar Rusia ne-a atacat. În acel moment, am fost şocată. M-am simţit ca într-un coşmar.”, a declarat Jamala, conform life.hotnews.ro.

Mai mult de atât, câștigătoarea Eurovision 2016 a vorbit despre momentul în care soțul său a anunțat-o, în dimineața zilei de 24 februarie, că este război în Ucraina, moment în care a decis să își ia cei doi copii și să fugă din calea armelor. În timp ce se îndrepta spre graniță, o rachetă a trecut prin fața lor, dar a încercat să rămână calmă pentru cei mici.

„Eram în maşină şi am auzit un zgomot bzzzz. Am văzut (o rachetă) în faţa noastră. Eram pierdută, dar trebuia să merg înainte. A fost înfricoșător.”, a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.