David Beckham a făcut un gest impresionant pentru ucraineni. Fostul fotbalist a decis să îi doneze contul de Instagram unei doctoriție din Harkov, unul dintre cele mai afectate orașe afectate de bombardamentele rușilor, pentru ca întreaga lume să vadă ce se petrece, de fapt, acolo.

Beckham, urmărit de o mulțime de oameni

Fostul fotbalist are peste 70 de milioane de urmăritori, iar prin intermediul campaniilor publicitare reușea să scoată sume mari de bani, dar a renunțat să se mai gândească la miile de euro într-o situație precum aceasta. Anunțul despre cedarea contului său de Instagram a făcut chiar de Beckham.

În plus, acesta este ambasador al UNICEF din 2005 și a strâns sume mari de bani pentru a-i ajuta pe cei fugiți din calea armelor. El le-a transmis personal celor care au dat o mână de ajutor, că datorită banilor respectivi au fost achiziționate generatoare de oxigen, pentru bebeluși.


„Astăzi îi predau conturile mele de socializare Irinei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriți activitatea ei, pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina și lucrătorii din domeniul sănătății o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a fost mesajul transmis de Beckham.

Irina Kondratova, șefa unui Centru Perinatal din Harkiv, a postat deja câteva imagini din spitalul în care lucrează și chiar le-a transmis un mesaj important celor care îl urmăresc pe fostul fotbalist.

„Probabil că ne riscăm viețile, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca. Medicii și asistentele de aici ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunța”, a transmis doctorița, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.