O fetiță în vârstă de 3 ani din Australia a fost transportată cu avionul la o unitate medicală după ce a fost atacată de un cangur. Animalul i-a provocat multiple răni grave micuței.

Un cangur a atacat o fetiță de doar 3 ani

Incidentul a avut loc în localitatea australiană Armidale. Un cangur a ajuns pe veranda din spate a unei locuințe, unde în acel moment se afla micuța. Acesta a atacat-o din senin, provocându-i mai multe lacerații semnificative la cap, spate și braț.

A fost solicitat de urgență echipajul medical, fiind alertat și un elicopterul de salvare Westpac. La fața locului a fost trimis și un medic specialist de terapie intensivă și alte două echipaje rutiere paramedice.

Fetița a fost transportată cu avionul la spital

Micuței i s-a acordat primul ajutor medical acasă, după care a fost dusă la aeroportul Armidale pentru a fi transportată cu avionul la spitalul John Hunter din Newcastle.

”Tânăra pacientă a suferit o serie de lacerații profunde, inclusiv o rană în partea laterală a capului în urma acestui atac”, a spus Brian Lakin, medic la Ambulanța NSW, potrivit The Guardian.

”Fără îndoială că acesta a fost un moment terifiant pentru fetiță, care părea să fie în stare de șoc când au sosit paramedicii. Acesta este un memento pentru toată lumea despre cât de imprevizibile pot fi animalele sălbatice,” au menționat cadrele medicale.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.