Un cutremur de 7.3 pe Richter s-a produs în estul Japoniei, lângă Fukushima, a anunțat agenția de meteorologie niponă. Autoritățile au emis alertă de tsunami. Din primele informații, seismul s-a produs la 63.1 kilometri adâncime. 

Japonia: Cutremur de 7.3 pe Richter

Conform Mirror Online, cutremurul a fost resimțit și în capitala Japoniei, Tokyo. De altfel, părți din metropolă au rămas fără electricitate. Nu se știe încă dacă există victime sau care este amploarea distrugerilor. Acesta este cel mai puternic seism produs în apropiere de Japonia din ultimii patru ani.

„A fost un cutremur după altul. Al doilea a fost cel mai puternic. În această zonă din Tokyo a părut că durează câteva minute", a scris un martor pe ESMC (European-Mediterranean Seismological Centre).Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.