Deși Ucraina este bombardată de douăzeci de zile de trupele armate ruse, reprezentanții țării vecine de la Eurovision nu vor lipsi din concurs. Aceștia vor fi prezenți alături de celelalte țări participante în perioada 10-14 mai la Torino. 

Ucraina va fi prezentă la Torino

Producătoarea executivă a concursului, Simona Martorelli, a anunțat că reprezentanții Ucrainei de anul acesta de la Eurovision, Orchestra Kalush, vor merge la Torino cu piesa „Stefania” care a devenit deja un simbol pe rețelele sociale, în contextul războiului. Aceștia au depus deja toate actele necesare, iar producătoarea consideră că acesta este un lucru de admirabil, având în vedere situația actuală.

Mai mult de atât, reprezentanții Ucrainei se pare că vor încerca să filmeze și un videoclip până în ziua cea mare a concursului, dar rămâne de văzut dacă vor reuși să facă lucrul acesta.

Piesa „Stefania” este adresată unei mame și include muzică tradițională ucraină. Versurile acesteia sunt și ele emoționante și potrivite pentru situația prin care Ucraina trece în aceste momente, după ce în urmă cu douăzeci de zile, Vladimir Putin a decis să o atace, iar soldații ruși au distrus tot ce au întâlnit în drumul lor.

“Este un lucru admirabil, având în vedere situația. Ucraina va fi reprezentată la Eurovision de Orchestra Kalush, cu piesa Stefania. Adresat unei mame, cântecul include muzică tradițională ucraineană, iar în versurile sale se regăsește fraza: ‘Voi găsi întotdeauna drumul spre casă, chiar dacă toate drumurile sunt distruse’. Artiștii vor încerca să înregistreze un videoclip, pe care toți participanții trebuie să îl trimită organizatorilor în cazul în care nu pot cânta fizic la acest eveniment extrem de popular, urmărit de zeci de milioane de telespectatori din întreaga lume”, a declarat Simona Martorelli, conform fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.