Un pilot rus, pe numele său Krishtop Maxim Sergeevich, a fost capturat zilele acestea de armata ucraineană alături de o mulțime de alți soldați ruși sau de cei care de la care primeau ordine, iar recent a transmis un mesaj dur preluat de presa din întreaga lume. Iată ce a transmis poporului ucrainean!

Krishtop Maxim Sergeevich, declarație total neașteptată

Pilotul Krishtop Maxim Sergeevich a scăpat cu viață, după ce avionul în care se afla s-a prăbușit, după ce a fost atacat de armata Ucrainei. Soldații ucrainei l-au luat prizonier de război și l-au interogat alături de alți colegi de-ai lui care au provocat dezastru în țară și care nu au avut milă nici măcar de oamenii nevinovați pe care nu ar fi trebuit să îi atace.

Rusul și-a început discursul prin a-și cere scuze în fața poporului ucrainean pentru nenorocirea pe care a adus-o. El a mai afirmat că va face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a pune capăt acestui război cât mai repede cu putință și, de asemenea, pentru a-i face să plătească pe cei responsabili de acest genocid.

„Vreau să vă prezint scuzele pentru crimele mele teribile. Cer iertare întregului popor ucrainean pentru nenorocirea pe care i-am adus-o. Voi face tot ce-mi stă în putere pentru a pune capăt acestui război cât mai repede posibil și pentru a-i aduce în fața justiției pe cei responsabili de acest genocid”, a declarat Krishtop Maxim Sergeevich conform Business Insider.

Krishtop Maxim Sergeevich a recunoscut și că a lansat zeci de bombe FAB-500 pe teritoriul Ucrainei, spunând mai apoi că invazia unui oraș atât de mare precum este capitala Ucrainei va duce la pierderea multor vieți de ambele părți și este inutilă.

„Invazia unui oras atât de mare precum Kievul este inutilă și va duce la pierderi uriașe de vieți omenești de ambele părti și la distrugeri uriașe. Vă îndemn să nu mai urmați ordinele criminale, să nu mai luptați și să nu mai ucideți civili. Puteți vedea că am pierdut deja acest război”, a mai spus pilotul conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.