Baba Vanga ar fi făcut preziceri despre când va lua sfârșit războiul din Ucraina și alte detalii intrigante, potrivit abnews.ru, un site recomandat de agenția rusă de stat, RIA Novosti.

Ce a prezis Baba Vanga despre Războiul din Ucraina

Site-ul rusesc a scris că în arhivele Babei Vanga se găsește data la care ar înceta războiul din Ucraina.

″În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul”.

Una dintre rudele prezicătoarei din Bulgaria a spus că Baba Vanga ar fi făcut preziceri despre un posibil război în Ucraina. Chiar dacă aceasta nu a menționat o dată exactă când va lua sfârșit acest conflict armat dintre Ucraina și Rusia, Vanga ar fi prezis că apele se vor calma abia în anul 2027.

Al 8-lea președinte al Ucrainei

O altă prezicere a Babei Vanga ar stârni intrigi și suspans.

“Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus prezicătoarea.

De momentul în care Ucraina a ieșit din URSS și a devenit stat independent, Vladimir Zelenski este al 7-lea președinte al țării.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.