Un ucrainean a aflat de pe Twitter că atât soția sa, cât și copii acestuia au murit în ceea ce rușii numesc „operațiune militară specială”, iar el război. Bărbatul a văzut o fotografie cu trupurile neînsuflețite ale familiei sale și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și furia.

Familia lui Serhiy Perebyinis, ucisă în război

Inițial, el a recunoscut bagajul pe care aceștia îl aveau asupra lor, iar mai apoi și-a dat seama că Tetiana Perebyinis și cei doi copii, Mykyta, 18 ani, și Alisa, 9 ani, chiar au fost uciși de bombardamentele rușilor, iar în clipa aceea și-a făcut o promisiune. Serhiy Perebyinis a spus că va lupta până la capăt și că întreaga lume trebuie să afle ce se petrece în Ucraina la momentul actual.

“Am recunoscut bagajul și așa mi-am dat seama”, a zis Serhiy Perebyinis pentru New York Times, preluat de BBC.

Bărbatul a transmis pe contul lui de Facebook că tot ceea ce trăiește acum pare un film de groază și că având în vedere că a pierdut cele mai importante ființe din viața sa, nu mai are altceva de pierdut și vrea să lupte, să se facă dreptate și vinovații să plătească. Îi este extrem de greu și nimic nu l-a durut mai tare decât momentul în care și-a văzut soția moartă, băgată într-un sac negru.

"Totul e greu de privit atunci când soția ta iubită zace într-un sac neagru pe podea”, a scris bărbatul pe Facebook.

Serhiy Perebyinis și familia lui s-au refugiat din estul Ucrainei pentru a se stabili la Kiev, în anul 2014, când Vladimir Putin a anexat Crimeea, pentru a scăpa din calea armelor. După ce copiii și soția au murit, el a decis să plece în Polonia, trecând prima dată prin Rusia și spunându-le celor de graniță că pot face tot ceea ce vor cu el, pentru că a pierdut deja totul.

”Voi lupta pentru ei până la capăt. Mă voi asigura că va exista un verdict judecătoresc”, a mai zis bărbatul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.