Pasha Lee, celebru actor ucrainean, a fost ucis în mijlocul bombardamentelor din Irpin, după ce și-a scos vesta antiglonț, în încercarea sa disperată de a salva viețile câtorva micuți. Au trecut două săptămâni de când a început războiul din Ucraina, iar în tot acest timp zeci de copii au fost uciși în timpul atacurilor. 

Pasha Lee a murit ca un erou

Cunoscutul actor și-a pierdut viața într-un mod eroic, nesuportând să vadă cum copiii din jurul lui se sting. Acesta și-a dat jos vesta antiglonț, pentru a-i proteja, dar și-a pus în pericol propria viață, ajungând să fie omorât la doar 33 de ani, împușcat fiind în zona pieptului și a spatelui.

Odată cu izbucnirea războiului din țara lui natată, acesta a decis să lupte alături de cei din orașul Irpin, oraș cu e 60.000 de locuitori. Vestea că Pasha Leea murit a întristat o lume întreagă după ce o cântăreață cunoscută pe numele ei Kamalia a vorbit în mediul online despre modul în care curajosul actor a decedat.

El nici nu a vrut să ia în calcul părăsirea țării sale, când a început războiul, ci s-a înrolat în armată. Kamalia a povestit despre Pasha Lee că a pus viața celor nouă copii mai presus de propria viață și în timp ce niciunul dintre micuți nu a fost rănit, el nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„Moderatorul meu Dima a fost rănit grav în stomac și în spate, glonțul i-a trecut prin ambele picioare! El Pasha Lee făceau parte din același batalion. Ambii au fost grav răniți în timpul evacuării oamenilor dintr-o casă incendiată din orașul Irpin. Și-a scos vesta antiglonț ca să protejeze micuții de gloanțele rusești. Toți cei 9 copii au fost salvați! Din păcate, Pasha Lee nu a mai putut fi salvat… Slavă eroilor noștri!”, a scris Kamalia, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.