Suzy Cortez, un model brazilian, a făcut acuzații grave la adresa lui Vladimir Putin, în urma războiului care a izbucnit în Ucraina acum douăsprezece zile. Femeia a povestit câteva întâmplări din trecut, când a avut ocazia de a-l cunoaște pe liderul de la Kremlin, despre care a spus că este un psihopat violent. 

Suzy Cortez, despre întâlnirea cu Putin

Acum ceva timp, modelul l-a întâlnit pentru prima dată pe cel care se află la conducerea Rusiei. Aceasta a fost câștigătoarea concursului Miss BumBum 2015, dar a reușit să îl vadă pe Putin în anul 2018, la Campionatul Mondial de fotbal desfășurat în Rusia, un un reprezentant al Federației de Fotbal din Brazilia fiind cel care i-a făcut cunoștință cu el.

„Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis”, a declarat Suzy Cortez, potrivit spynews.ro.

Suzy Cortez a făcut câteva mărturisiri total neașteptate despre acesta, spunând că este un psihopat violent având în vedere că a început un război în Ucraina. Nu îi vine să creadă nici ei că un singur om poate provoca atât de mult rău. Femeia a spus în detaliu cum a decurs întâlnirea cu liderul de la Kremlin, spunând că în tot acel timp el stătea pe un tron, iar o secretară era cea care îi transmitea mesajele venite din partea lui.

„M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.