Stephen King nu mai vrea publicarea cărților sale în Rusia, după ce o altă scriitoare cunoscută a luat această decizie. Nu crede că este un sacrificiu mare, dar crede că este o decizie foarte bună și un mod de a arăta că este solidar cu Ucraina, care rezistă eroic de aproape două săptămâni. 

Lynn Barkley și Stephen King nu mai publică nicio carte în Rusia

Acum douăsprezece zile, rușii au atacat pentru prima dată Ucraina. În tot acest timp, au fost uciși mii de soldați, sute de oameni nevinovați, iar peste un milion de oameni au apucat să plece din calea războiului. Rusia a primit o serie de sancțiuni dure din partea mai multor companii care au decis să își întrerupă colaborarea cu agresorii. Astfel, oamenii pe lângă faptul că nu acces la multe servicii, nici la informații, aceștia nu își mai pot folosi nici măcar cardurile.

O scriitoare din Canada, Lynn Barkley, a făcut o postare pe Twitter, prin intermediul căreia a dat de înțeles că nu își mai dorește să colaboreze cu Rusia, moment în care scriitorul Stephen King a spus clar că nici el. Este o perioadă foarte grea pentru Ucraina, iar oamenii din întreaga lume îi ajută așa cum pot pe cei care și-au pierdut persoanele dragi în mijlocul atacurilor nejustificate din partea rușilor.

”Recunosc că acesta nu este un mare sacrificiu și nu va avea un efect mai mare decât o grămadă în timpul unei furtuni, dar nu îmi reînnoiesc contractele cu Rusia”, a notat Barkley, pe Twitter.


”Nici eu”, a scris King.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.