Sting a făcut un apel la ajutor pentru Ucraina, care este atacată de 12 zile de trupele militare ruse și carer rezistă eroic în fața agresorilor. Artistul a cântat o melodie pe care, probabil, spera să nu o mai interpreteze vreodată, cel puțin nu într-un asemenea context.

Sting: „Opriţi războiul”

Sting și-a îndemnat urmăritorii să doneze, să fie solidari cu refugiații ucraineni care au fugit din țara lor, pentru a-și salva viața. Cântărețul este și el șocat de ceea ce se petrece acum în Ucraina și a interpretat o piesă din perioada Războiului Rece, moment care a impresionat o lume întreagă. Ca orice om, speră ca terorea din Ucraina să se sfârșească tot mai repede.

Melodia respectivă se numește ”Russians” și a fost intepretată de foarte puține ori de către Sting, deoarece era de părere că nu are relevanță. Versurile respective se potrivesc situației actuale, de aceea a considerat că a venit vremea să fie din nou auzită.
















O postare distribuită de STING (@theofficialsting)


Sting a făcut apel la încetarea războiului din Ucraina și este surprins la rândul lui de curajul de care au dovadă ucrainenii. Aceștia se opun așa cum pot de aproape două săptămâni agresorilor ruși care ucid civilii fără milă.

”Rareori am cântat această melodie în mulţii ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea – Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul!”, a scris Sting, pe Instagram.

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.