Considerat cel mai bogat om din Ucraina, Rinat Akhmetov, a fost acuzat de către președintele țării, Volodimir Zelenski, de faptul că este apropiatul lui Vladimir Putin. Acesta a luat o decizie neașteptată în urma acuzațiilor primite și a întors armele împotriva agresorilor.

Rinat Akhmetov a întors armele

Patronul echipei de fotbal Șahtior Donetsk este considerat cel mai bogat om din Ucraina, iar Zelenski l-a acuzat că este de partea agresorilor, în timp ce aceștia distrug tot ceea ce văd în calea lor și mai presus de toate au atacat civilii, fără să stea prea mult pe gânduri. După ce a văzut ce acuzații i se aduc, Rinat Akhmetov a luat o decizie clară.

Acesta a făcut câteva declarații în care a vorbit despre războiul pe care Rusia l-a început în Ucraina în urmă cu unsprezece zile. El a spus că Vladimir Putin este un criminal de război și că țara liderului de la Kremlin este agresoarea. În plus, el a ținut să precizeze că Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. I se pare ireal că ucrainenii trec prin așa ceva, că infrastructura este distrusă și că suferă și mor civilii, care nu au nicio vină.

"Rusia este o țară agresoare și Putin un criminal de război. Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. Astăzi, în satele, în orașele noastre, infrastructura este distrusă, civilii mor și suferă", a spus Rinat Akhmetov, conform Jaunenglish.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.