Vladimir Putin a ieșit în fața întregii lumi cu noi declarații, de data aceasta schimbându-și total atitudinea, dar și discursul. Acesta a apărut la masă alături de însoţitoarele de zbor ale companiilor aeriene ruse, iar întâlnirea acestora a fost transmisă de televiziunea publică, potrivit EFE, preluată de Agerpres.

Vladimir Putin a făcut noi declarații

Liderul de la Kremlin a ținut să precizeze, în primă fază, că sancțiunile aplicate Rusiei și elitelor politico-financiare sunt asemănătoare cu declarațiile de război. Mai apoi, acesta a menționat că „operațiunea militară specială” din Ucraina decurge conform planului și că soldații lui nu se vor opri până în momentul în care nu își vor îndeplini misiunea.

„Am spus acest lucru la începutul operaţiunii şi am spus-o înainte de a se lua această decizie. O decizie dificilă, fără îndoială”, a declarat Putin, potrivit G4media.ro.

Vladimir Putin a zis că nu va nu va introduce legea marțială în Rusia, în ciuda a ceea ce s-a zvonit, deoarece aceasta este pusă în aplicare în caz de agresiune, iar la ei în țară nu este cazul.

„Legea marţială este pusă în aplicare (…) în caz de agresiune, în special în regiunile în care au loc lupte. Noi nu avem o astfel de situaţie şi sper că nu va interveni”, a mai spus Vladimir Putin.

În plus, acesta nu a respectat nici acordul conform căruia astăzi, timp de șapte ore, ar fi trebuit să fie permisă realizare de coridoare umanitare, pentru ca oamenii care își doreau lucrul acesta să poată pleca liniștiți din calea războiului. În timp ce oamenii sperau că vor scăpa, focurile de armă nu au încetat, iar ieșirea lor din oraș s-a dovedit a fi o misiune imposibilă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2022 - 06 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.