Un veteran al Partidului Republican, senatorul american Lindsey Graham afirmă că există o singură soluție ca războiul din Ucraina să fie oprit, iar teroarea Federației Ruse să se sfârșească. „Cineva din Rusia trebuie să se trezească şi să ne scape de acest individ”, a afirmat senatorul.

Un senator american susține că singura soluție este uciderea lui Putin

Senatorul american, Lindsey Graham, un veteran al Partidului Republican, a declarat că singura soluție de a pune capăt războiului din Ucraina este asasinarea preşedintelui rus, Vladimir Putin.

„Cum se termină? Cineva din Rusia trebuie să se ridice şi să ne scape de acest individ”, a spus Graham, într-un interviu pentru Fox News.

Senatorul din Carolina de Sud a mai menționat că poporul rus este singurul care poate rezolva această problemă. Graham s-a întrebat dacă „există un Brutus în Rusia”, comparându-l pe Vladimir Putin cu Iulius Cezar.

Putin este din ce în ce mai criticat de marile puteri în urma invaziei sale asupra teritoriilor din Ucraina.

Războiul din Ucraina - Ziua 8

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, la centrala nucleară de la Zaporojie, în sud-estul Ucrainei. Conform BBC News, care citează declarațiile primarului localității învecinate, Energodar, deflagrația a fost provocată de bombardamente rusești. Nu au fost raportate modificări ale nivelului de radiații.

Joe Bidel a vorbit cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, despre incident, notează CNN. Joi seară, în cea de-a doua rundă de negocieri, cele două tabere s-au înțeles la asigurarea comună a coridoarelor umanitare pentru evacuarea cetățenilor, livrarea de alimente și medicamente.

De asemenea, președintele ucrainean a cerut o întâlnire directă cu Vladimir Putin, pentru „o oprit acest război”. Oficialul a avertizat că, „dacă Ucraina cade, Rusia va ataca țările baltice și Europa de Est”. SUA le vor impune noi sancțiuni oligarhilor ruși, iar Roman Abramocivh, după aproape 19 ani la Chelsea, vinde clubul londonez, legătura cu Putin și războiul declanșat de liderul de la Kremlin obligându-l să ia această decizie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2022 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.