Un depozit de petrol din regiunea ucraineană Cernihiv, la nord-est de Kiev, a fost bombardat de armata rusă.

Depozitul de petrol din Cernihiv, bombardat de ruși

Un proiectil al armatei ruse a lovit mai multe rezervoare de combustibil de la depozitul de petrol din Cernihiv. Acestea ar avea o capacitate totală de 3.000 de metri cubi, potrivit autorităţilor ucrainene. Regiunea Cernihiv a fost ţinta mai multor lovituri noaptea trecută.

Ne aflăm deja în cea de-a opta zi de război din Ucraina, iar atacurile soldaților ruși încă continuă. Militarii ucraineni, dar și populația de rând încearcă să supraviețuiască și să își apere țara cum pot.

Orașele Kiev și Herson au fost atacate cu noi explozii noaptea trecută, iar sirenele anti-aeriene au răsunat în multe alte orașe din țară.

Herson a fost acaparat de armata rusă

Autoritățile din Ucraina au confirmat că orașul Herson și zona din jur se află sub controlul armatei ruse. Șeful administrației regionale îi îndeamnă pe localnici să își păstreze calmul și să rămână în casă, pentru că soldații rușii au împânzit străzile orașului.

Primarul orașului a afirmat că este foarte dificil să adune trupurile celor decedați și să îi înmormânteze, dar și livrarea de medicamente și alimente pentru locuitori este complicată.

Orașul-port Mariupol de la Marea Azov a fost înconjurat de militarii ruși.Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.