Starul american, Johnny Depp, va fi decorat în Serbia pentru implicarea sa constantă în îmbunătățirea și extinderea comunității locale de artiști.

Johnny Deep va fi decorat în Serbia. Care sunt meritele sale

Vestitul actor american Johnny Depp va fi decorat cu Medalia de Aur a Meritului Republicii Serbia pentru meritele sale deosebite în contribuția sa pentru a îmbunătăți și extinde comunitatea locală de artiști a țării, a menționat compania de animație Iervolino Studios, potrivit Euractiv.

Conforn unui comunicat de presă, Depp ar fi fost în vizită la Belgrad în octombrie 2021 pentru promovarea serialului de animație „Puffins Impossible”, dezvoltat în Serbia și creat de Iervolino Studios (IES) și produs de Archangel Digital Studios (ADS).

Deep va fi decorat în Ziua Republicii Serbia

“Rolul de lider al lui Johnny Depp și participarea activă la promovarea serialului ‘Puffins Impossible’ au contribuit la valorificarea punctelor forte artistice ale Serbiei în rândul industriei cinematografice globale”, a precizat actorul.

Retail jobs

Sunt onorat de decizia de a fi decorat cu Ordinul de Merit. Va fi o mare onoare pentru mine să vin în Serbia pe 15 februarie și să particip la ceremonia solemnă. Voi continua să lucrez la promovarea țării voastre minunate”, declara Johnny Depp, în octombrie 2021, în timpul unei vizite la Belgrad.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, îi va înmâna personal lui Depp distincția Ordinul de Merit de Ziua Republicii Serbia, celebrată pe 15 februarie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Februarie 2022 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.