Actorul de comedie Bob Saget, găsit decedat într-o cameră de hotel din Florida la începutul lunii ianuarie, a murit din cauza unui traumatism cranian, a anunţat familia sa într-un comunicat publicat miercuri, informează AFP.

Decesul actorului de comedie Bob Saget a fost cauzat de un traumatism cranian

Actorul american, cunoscut pentru rolul interpretat în celebrul serial de comedie din anii 1980-1990 "Full House" ("Casa plină"), a fost descoperit decedat într-o cameră de hotel din oraşul Orlando, unde se afla în turneu, iar circumstanţele morţii sale au rămas până miercuri necunoscute.

"Autorităţile au stabilit că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian", a dezvăluit familia actorului.

Acesta s-ar fi "lovit accidental cu partea din spate a capului de un obiect, nu şi-a pus întrebări şi a mers la culcare", precizează comunicatul de presă, adăugând că decesul actorului nu a fost asociat cu consumul de droguri sau de alcool.

Bob Saget, care avea vârsta de 65 de ani, a devenit celebru după ce a interpretat personajul Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, inclusiv gemenele interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în serialul "Full House".

După moartea lui, surorile Olsen i-au adus un ultim omagiu distribuind pe internet un mesaj în care au spus că Bob Saget era "omul cel mai iubitor, mai plin de compasiune şi mai generos" pe care l-au cunoscut vreodată.

Actorul, supranumit adeseori "tatăl Americii", a asigurat apoi vocea naratorului dintr-un alt serial celebru, "How I Met Your Mother", şi a apărut de mai multe ori, interpretându-se pe sine, în serialul "Entourage", din 2005 până în 2010. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.