Actorul francez Gaspard Ulliel a murit în urma unui accident de schi, în Alpi, la vârsta de 37 de ani. 

 

Gaspard Ulliel a murit. Actorul francez s-a stins după un accident la schi

Tragedia s-a produs marți, 18 ianuarie, în regiunea Savoia din Alpi, potrivit independent.co.uk. În prezent, este în desfășurare o anchetă cu privire la cele petrecute. În urma veștii accidentului, postul France Bleu a transmis că artistul se afla în „stare gravă”. El a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a murit.

Biografie

Ulliel s-a născut pe 25 noiembrie 1984, în Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului. A absolvit Universitatea Saint-Denis, unde a studiat cinematografia. Era cunoscut din „Hannibal Rising” (n.r. În spatele măștii), dar și pentru interpretarea lui Yves Saint Lauren în filmul „Doar sfârșitul lumii”. Actorul a lucrat cu regizori precum Xavier Dolan și Gus Van Sant.

Este apreciat în Franța pentru interpretările din „Summer Things” și „Strayed”. Pentru ambele a primit nominalizări la Premiile Cesar. A câștigat premiul pentru interpretarea sa din „O logodnă foarte lungă”, în care a jucat cu Marion Cotillard, Audrey Tatou și Jodie Foster.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.