Poliţiştii britanici, contactaţi din cauza unei perechi de picioare ce ieşeau dintr-un covor rulat într-un automobil care circula pe o autostradă, au fost uşuraţi să constate că ele aparţineau unui manechin din plastic îmbrăcat ca personajul de basme Făt Frumos, informează DPA.

Marea Britanie: Un manechin îmbrăcat ca Făt Frumos, văzut într-o mașină pe autostradă, confundat cu un cadavru

Şoferul acelui vehicul, care ducea manechinul la o petrecere aniversară tematică, a primit recomandarea "să evite pe viitor ca astfel de circumstanţe să se producă din nou", au precizat reprezentanţii Poliţiei din comitatul Cambridgeshire.

"Atunci când am primit un telefon sâmbătă la ora prânzului prin care ni s-a raportat că un vehicul se deplasa pe autostrada M11 şi că o pereche de picioare puteau fi văzute ieşind dintr-un covor rulat, semnalele de alarmă au început să sune în mod natural în mintea persoanei care ne-a informat, precum şi în centrul nostru de control", a precizat Poliţia britanică într-un comunicat publicat pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

"Am reuşit să interceptăm vehiculul în parcarea Angel Drove din Ely, unde ofiţerii noştri au descoperit că era vorba, într-adevăr, despre o pereche de picioare... care îi aparţineau însă unui manechin costumat în Făt Frumos, aflat în drum spre o petrecere aniversară tematică!", au adăugat poliţiştii britanici.

"Şoferului i-a fost transmisă recomandarea să evite ca astfel de circumstanţe să se producă din nou! Din fericire, a fost o alarmă falsă", precizează comunicatul Poliţiei din Cambridgeshire. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.