Doi soți din Rusia au decis să își înființeze un azil pentru tigrii siberieni orfani. Cei doi sunt mari iubitori de animale și au decis să renunțe la viața de oraș si cariere pentru a se dedica pasiunii lor pentru patrupedele necuvântătoare care au nevoie de ajutor.

Au creat un azil pentru tigrii siberieni orfani chiar la ei acasă

Soții din Rusia au deschis un centru de salvare a felinelor mari, Tiger's Home. Acesta se află la marginea celui mai mare oraș din Siberia, Novosibirsk.

Dmitry Kim este dresor și soția lui Yana Oleinik este veterinar. Cei doi au luat decizia de a renunța la viața de oraș și la toate posibilitățile strălucite de acolo. Soții s-au mutat în două rulote și sunt extrem de fericiți și mulțumiți de pasul făcut.

Din ce își câștigă existența cei doi soți

În Novosibirsk, cei doi asigură adăpost pentru puii de tigru siberian ce au rămas orfanii sau au fost abandonați, dar și pentru tigrii adulți care au nevoie de ajutor.

Primul tigru pe care l-au salvat cei doi soți a fost în urmă cu 6 ani. Acum, familia își câștigă existența din YouTube, unde fac publice clipuri video cu felinele de care îngrijesc. Acestea sunt destul de jucăușe și devotate celor doi soți care îi îngrijesc cu cea mai mare atenție și dragoste.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.