Harnaaz Sandhu, reprezentanta Indiei, a fost aleasă Miss Univers 2021, în cadrul concursului organizat în acest an în Israel.

Reprezentanta Indiei a fost desemnată Miss Universe 2021

Cea mai frumoasă femeie din lume, câștigătoarea titlului Miss Univers 2021, a fost aleasă o tânără din India.

Pe locul doi s-a clasat Nadia Ferreira, din Paraguay, iar pe locul trei Lalela Mswane, din Africa de Sud.

Miss Univers 2021 a venit cu un mesaj de încurajare la adresa tinerilor. „Sunteţi unici şi asta vă face frumoşi. Nu vă mai comparaţi cu ceilalţi. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a spus câştigătoarea Miss Universe 2021.

Pentru marele titlu s-au luptat 80 de femei

La concursul Miss Universe 2021 au participat 80 de femei din întreaga lume, competiție ce a avut loc în oraşul Eliat din Israel.

Israelul a fost gazdă pentru concursul Miss Univers pe 12 decembrie în ciuda situației epidemiologice din țară și a multiplelor restricții de călătorie. Participanţii la concurs au efectuat teste PCR la fiecare 48 de ore.

"Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie. Vom şti cum să gestionăm lucrurile. Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula", declara înainte de competiție ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.