Cadavrul unei femei a fost identificat într-o valiză la doar patru zile după ce aceasta se căsătorise. În urma primelor investigații, oamenii legii au constatat că victima a fost omorâtă prin strangulare. Principalul suspect al crimei este chiar soțul femeii.

Găsită moartă într-o valiză, la doar 4 zile după nuntă

Cadavrul victimei, Dawn Walker a fost depistat duminică, într-o zonă cu vegetație bogată din satul Lightcliffe, în Yorkshire, Anglia. Soțul femeii în vârstă de 45 de ani a fost imediat arestat, fiind principalul suspect al crimei. Oamenii legii la moment nu caută alți vinovați, anchetând momentan această versiune, potrivit Yorkshire Live.

„S-a căsătorit miercuri și duminică dimineață a fost găsită moartă. Un băiețel a rămas fără mamă. Are cam un an sau un an și jumătate. Era cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o. Era prietenoasă și generoasă”, a spus un prieten apropiat al femeii.

Poliția caută persoana care a anunțat despre crimă

Detectivii poliției din West Yorkshire au deschis o anchetă penală și continuă să investigheze omorul. Aceștia caută să îl identifice pe cel care a sunat și a raportat crima.

Vecinii și prietenii femeii sunt șocați de tragedia ce a avut loc. Ei susțin că Dawn și soțul ei erau un cuplu perfect și se iubeau extrem de mult, erau foarte fericiți că s-au căsătorit, deoarece au planificat marele eveniment de mai bine de un an.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.