Băiatul de 19 ani care a aruncat cu un ou în președintele francez Emmanuel Macron la Salonul Internațional al alimentației publice și domeniul hotelier (SIRHA) din Lyon a fost internat cu forța într-o instituție psihiatrică.

Băiatul de 19 ani care a aruncat cu un ou în președintele Franței, în Lyon, a fost internat cu forța într-o instituție psihiatrică

Arestat imediat după comiterea faptei, tânărul "a făcut ieri (luni), la cererea Parchetului din Lyon, obiectul unei examinări psihiatrice care a conchis că acesta nu are discernământ", a anunţat Parchetul într-un comunicat.

El a fost internat într-o instituţie psihiatrică din Lyon.

Luni dimineaţa, în timp ce Emmanuel Macron se deplasa pe culoarele SIRHA, un ou a ricoşat de umărul lui fără a se sparge.

Autorul faptei, care se afla foarte aproape, a fost arestat rapid.

"Dacă are să-mi spună ceva, să vină", a comentat preşedintele Republicii Franceze după ce a fost lovit de ou în umăr. "O să mă duc să-l văd după aceea. Duceţi-vă să-l căutaţi", a adăugat Macron.

Retail jobs

Pe 8 iunie, Emmanuel Macron a fost lovit în faţă de un bărbat, în timpul unei deplasări în Tain-L'Hermitage, în departamentul Drôme din sud-estul Franţei, provocând un important val de proteste în cadrul clasei politice. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.