O bătrână în vârstă de 91 de ani dintr-un centru pentru îngrijirea vârstnicilor din regiunea Schwaben, Germania, cultiva canabis pe balconul său fără ca să știe.

O bătrână a crescut canabis fără ca să știe

O persoană angajată la centrul de bătrâni din Germania a anunțat poliția în momentul în care i s-a părut floarea ca fiind suspectă. Bătrâna creștea pe balconul din camera sa o plantă de canabis fără ca să știe ce numele florii.

"Rezidenta a rămas uimită deoarece nu cunoştea numele plantei şi nu era la curent cu interdicţia privind cultivarea acesteia", a anunţat poliţia.

"Ei îi plăcea planta, pe care o îngrijea de ceva vreme, aşa că nu a fost de acord ca aceasta să fie confiscată de poliţişti", au mai precizat autorităţile.

Ce se va întâmpla cu planta de canabis

Bătrâna s-a opus total pentru ca planta să fie confiscată, însă după o bună perioadă de convingere şi explicaţiile poliției, femeia a fost de acord să renunțe la aceasta.

Nu se știe de unde a făcut rost femeia de semințe pentru a cultiva planta, însă aceasta îngrijea de de mai mult timp. Planta urmează a fi distrusă deoarece este considerată un narcotic.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.