Rusoaica Elizaveta Tsarevskaya a fost găsită moartă alături de copilul și pisica sa, care au fost și ei uciși, în ceea ce se crede că a fost o crimă determinată de un ritual de magie neagră.

O femeie din Rusia a fost găsită moartă și dezbrăcată lângă copil și pisică. Totul a fost un ritual de magie neagră

Femeia renunțase la meseria de arhitect pentru a studia magia neagră. Soțul ei, Artur Rusin, a mărturisit că aceasta era apreciată pentru dibăcia sa în carieră și că toți o considerau un designer talentat, dar obsesia pentru ocultism a cuprins-o și a distrus-o.

Bărbatul a precizat că Elizaveta Tsarevskaya a rămas însărcinată cu un alt bărbat, pasionat de asemenea de magia neagră, dar a menționat că la început el nu a știut, crezând că fetița este a lui.

Elizaveta Tsarevskaya a fost găsită goală, așezată peste trupul copilului ei, alături de pisica sa moartă, în orașul rus Rostov-on-Don. Lângă cadavre erau poze cu fostul partener al arhitectului.

„După deschiderea apartamentului, chiar și ofițerii de poliție au rămas împietriți de cele văzute. Lucruri sângeroase și obiecte de ritualuri magice erau împrăștiate peste tot. Corpul femeii era peste cel al fiicei moarte. Din anumite motive, mama era goală. Și pisica de lângă acestea era moartă”, a declarat o sursă de poliție pentru Mirror.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Atât copilul, cât și animalul, aveau răni provocate prin înjunghiere, despre care se crede că au fost făcute de femeia de 32 de ani, numită „vrăjitoare” în mass-media locală.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.