Președintele rus, Vladimir Putin, s-a autoizolat după ce mai multe persoane din anturajul său au fost testate pozitiv la COVID-19, a anunțat marți Kremlinul.

Vladimir Putin s-a izolat

“Din cauza unor cazuri identificate de coronavirus în anturajul său, Vladimir Putin trebuie să respecte un regim de autoizolare o anumită perioadă de timp ”, a precizat președinția rusă într-un comunicat. Din această cauză, președintele rus nu va putea participa nici la un summit regional în Tadjikistan.

Într-o discuție la telefon cu președintele tadjic, Emomali Rahmon, Putin l-a înștiințat despre această situație. Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, Vladimir Putin a intrat în contact cu persoane ce sunt infectate cu noul tip de coronavirus, însă șeful statului se simte foarte bine.

Vladimir Putin a făcut și un test pentru depistarea virusului, însă deocamdată rezultatele nu sunt gata.

Președintele rus, vaccinat cu Sputnik V

Momentan nu există informații cu privire la cât timp se va afla Vladimir Putin în izolare.

Retail jobs

Cu doar o zi înainte, în timpul unei întâlniri cu paralimpicii ruşi, președintele rus a declarat că mai multe persoane din anturajul său au fost infectate cu noul tip de coronavirus, că lucrurile trebuie clarificate şi că, cel mai probabil, și el va sta în carantină.

Șeful statului, Vladimir Putin s-a vaccinat anti-COVID-19 încă din primăvară cu vaccinul rusesc, Sputnik V. Acesta a declarat de mai multe ori că anticoprii să se mențin la nivel ridicat. În luna iulie, purtătorului de cuvânt al Kremlinului a declarat că toate persoanele care intră în contact cu prețedintele Rusiei, este nevoit să respecte măsuri stricte.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.