Un bărbat în vârstă de aproape 74 de ani a murit după ce toate 43 de spitale la care s-a adresat au refuzat să îl interneze. Acestea erau pline de bolnavi infectați cu COVID-19. Familia bărbatului vine cu un îndemn către populație, acela de a se vaccina pentru a putea permite bolnavilor cu afecțiuni mai grave să primească ajutorul medical necesar.

Un bărbat a murit după ce a fost refuzat de 43 de spitale

Ray Martin DeMonia, originar din Alabama a murit pe 1 septembrie, cu doar trei zile înainte de a împlini 74 de ani. Bărbatul a suferit un atac de cord la sfârșitul lunii trecute și s-a adresat la 43 de spitale din trei state, însă toate unitățile medicale l-au refuzat deoarece nu aveau locuri libere la terapie intensivă.

Într-un sfârșit, un loc liber s-a găsit la Spitalul Fundației Rush din Meridian, Mississippi, la o distanță de peste 300 de kilometri de casa bărbatului.

Familia bărbatului a decis să facă publică poveste tragică și să vină cu un îndemn către populație, să se vaccineze anti-COVID-19. Membrii familiei au spus că vaccinarea le va permite medicilor să acorde ajutor medical și persoanelor cu alte tipuri de boli grave.

Criza locurilor de disponibile în spitalele din SUA

Alabama este unul dintre statele americane care se confruntă cu un număr mare de spitalizări din cauza infectării cu coronavirus. Scott Harris, șeful Departamentului de Sănătate Publică, a declarat că, deși creșterea internărilor pare să fie „stabilizată”, „ sunt încă mai mulți pacienți care au nevoie de îngrijiri medicale la terapie intensivă decât paturi disponibile. Continuăm să avem o criză reală ”. Acesta a mai menționat că săptămâna trecută, au existat în jur de 60 de pacienți mai mulți față de locurile disponibile pentru spitalizare.

Citeste si:
Viorica de la Clejani a refuzat să se vaccineze, iar acum este...
Viorica de la Clejani a...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

De la începutul pandemiei, SUA a înregistrat peste 40,6 milioane de cazuri de infectări cu Covid-19 și peste 655.800 de decese. Din cauza creșterii numărului de infectări cu varianta Delta, mai multe state se confruntă cu lipsa paturilor libere în spitale în ultimele luni.

Un bărbat din Alabama moare în urma unui eveniment cardiac după ce 43 de spitale cu ICU-uri complete l-au îndepărtat.

În necrologul său, familia lui Ray Martin DeMonia a cerut oamenilor să se vaccineze împotriva COVID-19 pentru a elibera resurse pentru situații de urgență non-COVID. https://t.co/DRYuNsChWM

- Julia Davis (@JuliaDavisNews) 11 septembrie 2021Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.