O atletă nevăzătoare a fost cerută în căsătorie de către ghidul ei imediat după ce a finisat proba la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Momentul emoționant a fost intens distribuit pe rețelele de socializare.

Atletă nevăzătoare, cerută în căsătorie la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

Keula Nidreia Pereira Semedo este o atletă nevăzătoare din Insulele Capului Verde. Aceasta a participat la Jocurile Paralimpice de la Tokyo împreună cu Manuel Antonio Vaz de Veiga, ghidul său în cadrul probei de 200 metri.

Echipa celor doi a ajuns ultima la linia de finish și s-au clasat pe ultimul loc în cadrul acestei probe. Însă bărbatul era preocupat de cu totul altceva în acele momente.

A spus DA!

La doar câteva secunde după finisarea probei, Keula a avut partea de cel mai emoționant moment din viața sa. Manuel, ghidul acesteia a cerut-o în căsătorie în fața tuturor. Bărbatul îngenuncheat pe pista de alergare şi a cerut-o de soție pe Keula, iar tânăra spus imediat „Da”.

Îndrăgostiții au fost aplaudaţi de ceilalţi sportivi, Jocurile Paralimpice desfășurându-se fără spectatori în acest an.

💍He *the guide* put a ring on it 💍

💕Guide proposed to 🇨🇻 Cape Verde Para athlete after the 200m T11 heats.
👰🏾‍♀️ + 🤵🏾‍♂️ Keula Nidreia Pereira Semedo & Manuel Antonio Vaz de Veiga #ParaAthletics #Paralympics #Tokyo2020
pic.twitter.com/f6a7aXxXGL— #ParaAthletics #Tokyo2020 (@ParaAthletics) September 2, 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.