Un politician milionar din Rusia a împușcat un bărbat, confundându-l cu un urs. Acesta a declarat că își asumă fapta și este gata să răspundă conform legii.

A omorât un bărbat crezând că este un urs

Un politician milionar din Rusia a împușcat un bărbat pe care l-a confundat cu un urs brun, relatează BBC.

Igor Redkin, în vârstă de 55 de ani, a declarat că ar fi auzit că la groapa de gunoi din satul Ozernovsky din Kamchatka a existat un urs.

Politicianul a vrut doar să sperie animalul și a tras cu arma. Mai târziu însă, acesta a aflat că un localnic a fost rănit în zonă aproximativ în același timp în care milionarul a tras cu arma.

Un bărbat de 30 de ani din localitate a fost rănit. Victima a fost transportată de urgență la spital, însă a decedat la scurt timp. Pe baza acestui caz a fost deschis un dosar penal.

Vinovatul și-a recunoscut vina

Politicianul Igor Redkin este coproprietarul mai multor companii din peninsula Kamchatka. Bărbatul a fost descris ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia.

El a declarat că își recunoaște vina și este gata să își ispășească pe deplin pedeapsa.

Politicianul rămâne în arest la domiciliu timp de două luni.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.