Polițiștii italieni au identificat lângă Milano un plic ce i se adresa Papei Francisc. În interiorul plicului se aflau trei gloanțe. Potrivit primelor surse se pare că plicul a fost expediat din Franța.

Plic cu trei gloanțe, adresat Papei Francisc

Autoritățile de la Milano au interceptat un plic ce conținea trei gloanțe și îi era adresat Papei Francisc. Se presupune că aceasta este o amenințare asupra vieții Papei.

Din primele informații, plicul cu amenințarea ar fi fost expediat din Franța.

Un ziar local a scris că pe plicul cu amenințarea era trecută adresa Papei: „Vatican, Piazza S. Pietro din Roma”.

Poliția a pornit o anchetă

Plicul a fost identificat și confiscat la un oficiu poștal din Peschiera Borromeo, undeva la periferia orașului Milano. Prezența pliului a fost raportată de către managerul instituției poștale. Polițiștii au deschis o anchetă în legătură cu acest caz.

Papa Francisc a ținut rugăciunea în această duminică în Piața Sfântul Petru din Vatican, la mai mult de 500 de mile de locul în care a fost identificat plicul cu amenințarea.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.